ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ Στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια και ο Γιώργος Πλεξίδας του Άγγελου

Μια ακόμα αξιόλογη, νέα υποψηφιότητα, έρχεται να προστεθεί στην παράταξη «Πύλη ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Βαλάντη Τσιούτσια.
Πρόκειται για τον Γιώργο Πλεξίδα του Άγγελου από το Γαρδίκι, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου . Ο κ. Πλεξίδας Ιδιωτικός Υπάλληλος στο επάγγελμα, εργάζεται σε Μεταφορική Εταιρεία. Κατάγεται από το Γαρδίκι, είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Αλεξίου (επίσης καταγωγή από το Γαρδίκι), και πατέρας 2 παιδιών.
Ο ίδιος αναφέρει: “Έχοντας την επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το κοινό καλό, κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αιθήκων του Δήμου Πύλης, με τον συνδυασμό «Πύλη ΑΞΙΩΝ» του Βαλάντη Τσιούτσια. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φέρουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει”.
Ο κ. Τσιούτσιας ενθουσιασμένος με την υποψηφιότητα του κ. Πλεξίδα δηλώνει:
“Ένας ακόμα αξιόλογος άνθρωπος, ο Γιώργος Πλεξίδας, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας “Πύλη ΑΞΙΩΝ”. Ένας άνθρωπος με όρεξη να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα μας για έναν Δήμο Πύλης πιο δημιουργικό, πιο έντονα αναπτυξιακό”.
Γιώργο, καλωσόρισες στην ομάδα μας!
Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia