«Καλάθια αγάπης» από τους Τρικαλινούς Αστυνομικούς σε αγώνα μπάσκετ κοινωνικού χαρακτήρα (βίντεο)

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης…

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων για την ενίσχυση του φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, συγκεντρώθηκαν στον αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κλειστό γήπεδο FOUNTAS CLUB 14, το απόγευμα της Τετάρτης.

Επρόκειτο για τη δεύτερη αθλητική δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, την οποία έλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στα highlight της βραδιάς η είσοδος του “NBAer” που ξεσήκωσε τους θεατές! Το χιούμορ που έχουμε ανάγκη στη δύσκολη καθημερινότητα μας, έκανε τον ξεχωριστό αγωνα… γιορτή.

Στη συγκέντρωση των δεμάτων συνέβαλαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, το FOUNTAS CLUB 14, οι φίλοι του FOUNTAS CLUB 14 και ο Δήμος Πύλης. Όλοι τους εξέφρασαν την ευχή ο αγώνας να καταστεί πλέον θεσμός.

Ενα ακόμα μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν οι Τρικαλινοί αστυνομικοί και οι Επίλεκτοι ομάδας FOUNTAS CLUB 14. Η φωτογραφία με όλους τους συμμετέχοντες κατά την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Τρικκης, Γαρδικίου και Πύλης Πάτερ Λάμπρο Κολώνα.

Οι παίκτες των ομάδων Ένωσης Αστ. Υπαλλήλων- Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων και Επίλεκτων FOUNTAS CLUB 14 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα, τον οποίο απόλαυσαν ιδιαίτερα καθώς αγωνίστηκαν για καλό σκοπό, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού τους και μετατρέποντας την αγάπη σε πράξη.

Αμέσως μετά την παράδοση των δεμάτων αγάπης στους εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης και την οληκλήρωση του αγώνα μπάσκετ στο γηπεδο-κόσμημα της πόλης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων Γιώργος Λιούρας, δήλωσε τα εξής:

«Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες αστυνομικούς που ήταν στον σημερινό αγώνα, τους αστυνομικούς της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων που ήταν αρωγός της προσπάθειας, τους αστυνομικούς IRA Τρικάλων και όσους συνάδελφους ήταν στο γήπεδο σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που μέσα σε λίγες ημέρες το τμήμα ασφάλειας συμμετείχε σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα δύο φορές. Ό,τι ιδέα έχει ο οιονδήποτε για τέτοιες προσπάθειες είμαι πάντα στην διάθεση για συζήτηση και υλοποίηση».

Ακολουθεί βίντεο με το συγκινητικό παρών στον αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia