Site icon trikalafocus.gr

Καλό ταξίδι Γιαννάκο μας…!

Την τελευταία του “ΠΝΟΗ” άφησε πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος της καρδιάς μας, Γιάννης Σακελλαρίου. Ο γνωστός σε όλους μας Γιαννάκος.


Η μοίρα του έπαιξε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως ο Γιάννης έβγαινε πολλές φορές νικητής, μέχρι που δεν άντεξε άλλο.

Έδωσε περισσότερα από αυτά που πήρε. Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να βοηθήσει τους συμπολίτες του χωρίς κανένα όφελος και έμεινε με χέρια καθαρά !

Ο Ιωάννης Σακελλαρίου καταγόταν από την Οιχαλία. Έζησε, μεγάλωσε, βοήθησε και αγωνίστηκε για το χωριό μας σε όλα τα χρόνια της ζωής του με πολύ αγάπη και αφοσίωση στο έργο του. Το επάγγελμα του ΓΙΑΤΡΟΣ και τις υπηρεσίες του τις προσέφερε απλόχερα παντού ενώ το “ΟΧΙ” δεν το άκουγες ποτέ από τα χείλη του. Ο Γιάννακος μας κατάφερε σε μόλις λίγους μήνες να συσπειρώσει ένα ολόκληρο χωριό και σχεδόν ολόκληρο τον Δήμο κάτι που τον έφερε στην θέση του Δημάρχου του Δήμου Φαρκαδόνας διαγράφοντας τις όποιες πολιτικές προκαταλήψεις υπήρχαν.

Είμαστε περήφανοι και θα σε καμαρώνουμε για τα έργα που άφησες στο πέρας σου. Θα θυμόμαστε την εντιμότητα σου, αλλά κυρίως την ανθρωπιά σου! Ήσουν ένας από τους πιο αγαπητούς και καλοπροαίρετους ανθρώπους, με το χαμόγελο στα χείλη και με θέληση για βοήθεια σε όλα και σε όλους.

Σαν ψέμα ακούγεται όλο αυτό. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Το χωριό μας έπεσε σε πένθος με τον χαμό αυτού του αγαπημένου προσώπου.

Το τελευταίο αντίο θα δοθεί αύριο σε ώρα που θα ανακοινωθεί με νέο άρθρο.

Αφήνει πίσω του την σύζυγο του Κωνστάνς και τον γιο του Γιώργο.

Το μόνο που οφείλουμε να πούμε σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Γιάννη από εκεί ψηλά να μας προσέχεις και να μας φιλήσεις τον Βασιλάκη που μας λείπει τόσο πολύ….!!!!!!

oichalialive.gr

Exit mobile version