ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ: Τοποθέτηση για την εκδήλωση του Α.Ο. ΠΗΓΗΣ

Συνδημότες / Συνδημότισσες

Με αφορμή την σημερινή δήλωση του κυρίου Θεόδωρου Χήρα στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ FM 100» σχετικά με την διοργάνωση εκδήλωσης του Α.Ο Πηγής στο γήπεδο του χωριού και μετά την προσωπική επίθεση προς το πρόσωπο μου ως δημοτική σύμβουλο της Πηγής και πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ Πύλης θα ήθελα και εγώ με την σειρά να τοποθετηθώ επί του θέματος.

Η διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης απαιτεί την νόμιμη διαδικασία η οποία αρχικώς ορίζει θετική απόφαση από το τοπικό συμβούλιο του χωρίου και εν συνεχεία αίτηση για χορήγηση άδειας προς τον οργανισμό του ΟΚΠΑΔ ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πύλης. Μετά την αίτηση η διαδικασία προβλέπει συνεδρίαση του Δ.Σ. του οργανισμού και απόφαση για την χορήγηση ή μη μιας τέτοιας άδειας. Οι διοργανωτές της παρούσας εκδήλωσης, στους οποίους ανήκει και ο κύριος Χήρας όχι μόνο δεν ακολούθησαν την νόμιμη διαδικασία αλλά αντίθετα προχώρησαν στην κοινοποίηση της εκδήλωσης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χωρίς να τους έχει χορηγηθεί άδεια από τους προαναφερθέντες φορείς με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση.

Σε εμένα προσωπικά ως δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ δεν απευθύνθηκε κανένας από τους διοργανωτές έγκαιρα και αφού αρχικώς πληροφορήθηκα σχετικά με την εκδήλωση αυτή από τις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν, στη συνέχεια αφού επικοινώνησαν μαζί μου τους εξήγησα τη νόμιμη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν. Η απόφαση του τοπικού συμβουλίου της Πηγής ήταν αρνητική μόνο για τις ημερομηνίες της 7ης και 8ης Ιουλίου 2019 (παραμονή και ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοδώρων) προκειμένου να δουλέψουν τα τοπικά καταστήματα της Πηγής τα οποία εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαν προγραμματίσει αντίστοιχες εκδηλώσεις χωρίς να γνωρίζουν την οργάνωση εκδήλωσης από τον Α.Ο. Πηγής. Για τον ίδιο λόγο λοιπόν και το Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔ και όχι η κυρία Καραΐσκου από μόνη της, ήταν αρνητικό αποκλειστικά και μόνο για τις προαναφερθέντες ημερομηνίες και όχι γενικά για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης στο γήπεδο της Πηγής.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά στον κύριο Χήρα λέγοντας πως αυτή του η «αντιπολίτευση» προς το πρόσωπο μου, η οποία ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν, αμέσως μετά την άρνηση μου να κατέλθω ως υποψήφια σύμβουλος στον συνδυασμό του «ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ» στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, είναι απαράδεκτη και εριστική. Στη δήλωση του στο «ΡΑΔΙΟ ΖΗΓΟΣ FM 100» ο κύριος Χήρας είπε χαρακτηριστικά πως «καταστρέφω το χωριό με τις πράξεις μου» δηλαδή πως καταστρέφω το χωριό μου επειδή αρνούμαι να παρανομήσω και να υπογράψω για την διοργάνωση μιας εκδήλωσης που δεν τηρεί την ισχύουσα νομοθεσία. Κύριε Χήρα λυπάμαι αλλά αν κάποιος «καταστρέφει το χωρίο» αυτός είστε εσείς που μέσα από τριβές και εντάσεις προσπαθείτε να με ενοχοποιήσετε για την ανευθυνότητα των διοργανωτών της εκδήλωσης αυτής.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης

Καραΐσκου Γεωργία

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia