Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας

Πραγματικά οι λέξεις δεν είναι ικανές να περιγράψουν την εικόνα στην είσοδο των κτηριακών εγκαταστάσεων του επαγγελματικού λυκείου της Φαρκαδόνας. Το βράδυ της Κυριακής περίοικοι ερχόταν αντιμέτωποι με έντονη φασαρία που προερχόταν από το σχολείο και λίγο αργότερα παρατηρούσαν την είσοδο του σχολείου να βρίσκεται αποκλεισμένη από θρανία, καρέκλες, αλλά και σχολικοί πίνακες που είχαν μεταφερθεί από μαθητές που ξεκινούσαν την κατάληψη.

Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» μαθητές αποφάσισαν την κατάληψη του σχολείου, θέτοντας αιτήματα για τις δομές και τα μέτρα στο σχολείο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η χρήση μάσκας δεν έχει νόημα σε ένα τέτοιο σχολείο, για τα πολλά άτομα στις τάξεις του διδακτηρίου, για την μη τήρηση των αποστάσεων στο κυλικείο, τον μη αερισμό τον σχολικών αιθουσών κ.α. Τα αιτήματα αναγραφόταν στους πίνακες που μεταφέρθηκαν στην είσοδο του σχολείου που είναι πλέον αποκλεισμένη.

Στο σχολικό συγκρότημα βρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη, μετά την έντονη φασαρία που επικρατούσε στο χώρο αλλά και την πληροφόρηση που έλαβε από κατοίκους της Φαρκαδόνας.

Η ίδια ενημέρωσε για την κατάσταση τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για το περιστατικό. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου.

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia