Κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπήλιος Τσιγάρας – θεωρεί ρατσιστικές τις αποφάσεις της κυβέρνησης

Σκληρή δήλωση στην οποία καταγγέλει ως αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έκανε στο trikalafocus ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Σπήλιος Τσιγάρας, με αφορμή τις αναστολές εργασίας υπαλλήλων του Δήμου, τονίζοντας πως η δημοτική αρχή καταδικάζει τις οικογένειες τους σε οικονομικό μαρασμό.

Ο ίδιος μιλά για αντιδημοκρατική εκτροπή, ενώ για την προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τη συμμετοχή πλήρως εμβολιασμένων μελών του σώματος, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα οι πολίτες» υπογραμμίζει πως παράνομα δεν του επιτρέπουν να παραστεί δια ζώσης καθώς αρνείται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Σπήλιου Τσιγάρα:

«Ως επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρώτα οι πολίτες, καταγγέλλω ως αντιδημοκρατικές και ρατστικές τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης που διαχωρίζουν τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Οι παραπάνω αποφάσεις συνιστούν ωμή παραβίαση του Συντάγματος, διότι καταπατούν ευθέως και απροκάλυπτα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών με πρώτο αυτό της εργασίας ! Καλώ την δημοτική αρχή να ανακαλέσει άμεσα τις αναστολές εργασίας υπαλλήλων του Δήμου που υπέγραψε καταδικάζοντας τις οικογένειες τους σε οικονομικό στραγγαλισμό! Είναι πλέον σαφές ότι στη χώρα μας υπάρχει αντιδημοκρατικη εκτροπή που όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να την σταματήσουμε με κάθε κόστος! Το δίλημμα δεν είναι πλέον ανεμβολίαστοι ή εμβολιασμένοι αλλά δημοκρατία ή τυραννία!»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia