Καταβούτας: Τέλος Μαρτίου θα είναι έτοιμος ο κόμβος στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Την ικανοποίηση του για την πορεία κατασκευής του κυκλικού κόμβου μπροστά από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό εξέφρασε μιλώντας στο trikalafocus ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων του Δήμο Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Μαρτίου, οπότε και θα πάρει τη σκυτάλη ο κυκλικός κόμβος στην οδό Πύλης:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία των εργασιών στον κόμβο Ελευθερίας. Ήδη ο κυκλικός κόμβος έχει αρχίσει να παίρνει μορφή ολοκληρώνοντας επιχωματικες εργασίες, διαμορφώνοντας κράσπεδα, έχοντας υπογειοποιήσει καλώδια δικτύων και μεταφέρει στη νέα τους θέση τις κολώνες φωτισμού και τηλεπικοινωνίας. Έπονται εργασίες:
φύτευσης, ανακατασκευής και διαπλάτυνσης όλων των υφιστάμενων πεζοδρομίων, δημιουργία διαχωριστικής νησίδας πρασίνου, αναμόρφωση τριγωνικής νησίδας της οδού Καβράκου, μετατροπή σε πεζόδρομο με κυβόλιθο της οδού Καβράκου από το ύψος της Ζωοδόχου Πηγής έως την Ευριπίδου, ιστοί οδοφωτισμού στα νέα δίκτυα, ασφαλτόστρωση των τριών οδών και άλλες εργασίες.
Ευελπιστούμε πως συνθηκών και καιρού επιτρέποντος θα ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι το τέλος Μαρτίου στον συγκριμένο κόμβο και θα συνεχιστούν με τον κυκλικό κόμβο στην οδό Πύλης».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia