Κατερίνα Πανάγου “Θηλυκή υπεροχή στα κοινά της Πύλης”!

Έρχεται αποφασισμένη να εδραιώσει την παρουσία της στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σειρά δράσεων και κατευθύνσεων που βάζουν στο επίκεντρο τον δημότη και την ικανότητα του να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες που προωθούν το γενικό καλό. Η κα Κατερίνα Πανάγου, επέλεξε την κατάλληλη εποχή να αφήσει το στίγμα της στην αυτοδιοίκηση, λόγω της ένδειας κατάλληλου επιστημονικού προσωπικού, αφού θεωρείται από τους “παροικούντες εν Ιερουσαλήμ”, ως η καταλληλότερη λόγω των πολυετών σπουδών της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες.

Η διορατική της ματιά αποτέλεσε “οδηγό” στις κεντρικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού “ΠΥΛΗ Αξιών” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Βαλάντη Τσιούτσια.

Στενή συνεργάτης του κ.Βαλάντη Τσιούτσια.

Για την Κατερίνα Πανάγου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο χωριό των παιδικών της αναμνήσεων και στο σπίτι του παππού Ραμιώτη και της γιαγιάς Βάιας!

Μάλιστα, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πύλης, προτρέπει τις γυναίκες να βγουν δυναμικά στο προσκήνιο,να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες και με την ευαισθησία που τις διακρίνει να συμβάλλουν στην επίλυση πολλών προβλημάτων σε κοινωνικό και τοπικό επίπεδο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia