Κατερίνα Παπακώστα: “Απόψε σπάμε το ανδρικό κατεστημένο.”

Αφιερωμένη στη σύγχρονη Τρικαλινή που βαδίζει κόντρα
σε καθεστηκυίες αντιλήψεις και βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ήταν η αποψινή εκδήλωση με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Εκατοντάδες γυναίκες όλων των ηλικιών έδωσαν δυναμικό παρών στην ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, με το σύνθημα “ενώνουμε δυνάμεις, κάνουμε ένα βήμα μπροστά” να συνεπαίρνει τις λαμπερές παρουσίες που έστειλαν σαφές μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να τις εκπροσωπήσει με σθένος, τόλμη και αποφασιστικότητα η πρώτη γυναίκα βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ.

Η Κατερίνα Παπακώστα συνομίλησε με τις γυναίκες, άκουσε τα ζητήματα που τις απασχολούν και ανέπτυξε τις προτάσεις του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη που προωθεί την εκπροσώπηση των γυναικών στο κοινοβούλιο. Μεταξύ άλλων τόνισε “μια γυναίκα που αντιμετωπίζεται ισότιμα όταν συμμετέχει στα κοινά, είναι ικανή να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας…όλες μαζί ενωμένες μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, κόντρα σε λογικές που θέλουν τις γυναίκες στο περιθώριο, φαινόμενο που δυστυχώς συναντάμε στην ελληνική κοινωνία”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia