Κατερίνα Παπακώστα: Δημιουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στο επίκεντρο της συνάντησης της Βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη.

Την Υφυπουργό Υγείας, Αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, κα. Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε η κυβερνητική Βουλευτής του Νομού Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέχεια και της προηγούμενής της επίσκεψης στην Υφυπουργό, σχετικά με την δημιουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα.

Την πρωτοβουλία με ιδιαίτερο κοινωνικό πρόσημο, της Βουλευτού επικρότησε και στήριξε, εξαρχής η αρμόδια Υφυπουργός κα. Ράπτη, η οποία κατόπιν της συναντήσεώς της με την κα. Παπακώστα, την διαβεβαίωσε πως θα εξεταστεί άμεσα το ενδεχόμενο της υλοποίησης του εν λόγω εγχειρήματος, στον Νομό Τρικάλων.

Κλείνοντας, η Βουλευτής προσκάλεσε την Υφυπουργό στον Νομό μας,  προκειμένου να επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, για την δημιουργία του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia