Κατερίνα Παπακώστα: “Ενίσχυση του τουριστικού ρευματος.”

Στα μέρη που κάνουν την καρδιά της να πάλλεται έντονα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/06/2019 η Κατερίνα Παπακώστα.

Με φόντο τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πλαισιωμένη από στενούς συνεργάτες, περπάτησε στους δρόμους της Καλαμπάκας όπου και συνάντησε δεκάδες φίλους που έσπευσαν να της σφίξουν το χέρι και να της ευχηθούν από κοντά καλή επιτυχία εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η Κατερίνα Παπακώστα άκουσε με προσοχή αρκετούς καταστηματάρχες και συνομίλησε μαζί τους διεξοδικά για τα προβλήματα που τους απασχολούν, με κυρίαρχο την υψηλή φορολογία.

Επίσης, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος που αποτελεί το βασικό αιμοδότη του εμπορικού κόσμου της Καλαμπάκας. Από την πλευρά της η Κατερίνα Παπακώστα τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Ν.Δ. που προβλέπει σημαντικές δράσεις για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη του εμπορικού κόσμου.

Κατόπιν επισκέφτηκε το στούντιο του Ράδιο Σταγών όπου μίλησε για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, έδωσε έμφαση στο διακύβευμα της αναμέτρησης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει ισχυρή εντολή από τον Ελληνικό λαό που είναι έτοιμος να εμπιστευτεί το μέλλον του στη Νέα Δημοκρατία. Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η Κατερίνα Παπακώστα τόνισε ότι εισπράττει καθημερινά πολύ αγάπη από τον απλό κόσμο ο οποίος θα της δώσει τη δυνατότητα να τον εκπροσωπήσει στα έδρανα του κοινοβουλίου.

 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia