Κατερίνα Παπακώστα: Συνάντηση με Χρήστο Μιχαλάκη και Ντίνο Μπάρδα

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, επισκέφθηκε  την Παρασκευή 22 Μαΐου η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ  κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος , Χωρικών Σχεδιασμών και Πολιτικής Γης κ. Ντίνο Μπάρδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  , αναλύθηκε ο προγραμματισμός των έργων που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια και βαίνουν προς υλοποίηση  , καθώς και οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης ,τόσο στην οικονομική ,όσο και στην κοινωνική ζωή του Νομού μας .

Η Βουλευτής κα. Παπακώστα εξέφρασε την ικανοποίηση της για τον συνολικό σχεδιασμό της Περιφέρειας και δη της ΠΕ Τρίκαλων στο κομμάτι της υλοποίησης  σωρείας  σημαντικών έργων  για  τον Νομό Τρικάλων , της  ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς επίσης και για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πεδίο της υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα.Τέλος η κα. Παπακώστα εξήρε το έργο της Περιφέρειας και του κ. Μιχαλάκη προσωπικά  και δεσμεύτηκε πως θα  είναι  αρωγός  σε  οποιαδήποτε  προσπάθεια  της  Περιφερειακής  Ενότητας  Τρικάλων , βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο, την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ηγεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia