Κατερίνα Παπακώστα: Το νομοσχέδιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων εξασφαλίζει την εθνική ασφάλεια.

Στην πιο πολύκροτη κοινοβουλευτική συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σχετικά με την διαδικασία άρσης των επικοινωνιών, την κυβερνοασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, τοποθετήθηκε η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα.

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή, προς τα αντιπολιτευτικά έδρανα, τοποθέτηση η κυβερνητική Βουλευτής έκανε λόγο για μια ‘’κακοστημένη’’ παράσταση , που δίδεται από την αντιπολίτευση και δη την αξιωματική εδώ και μερικούς μήνες , με αποκορύφωμα την συζήτηση του παρόντος νομοσχεδίου, τίτλος της οποίας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι: «Επισύνδεση ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική υποκρισία».

Η κα. Παπακώστα συνέχισε με αφοπλιστικό λόγο, αποδομώντας τα επιχειρήματα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα και των μελών της αντιπολίτευσης, ειδικότερα όσον αφορά το γεγονός ότι συνιστά ενοχή του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το ότι δεν καταθέτει μηνύσεις προς τους συκοφάντες του , ήτοι τους δημοσιογράφους, που με ψευδή δημοσιεύματα καταφέρονται εναντίον του.

Με αφορμή αυτά η Βουλευτής απευθύνθηκε στο αντιπολιτευτικό ακροατήριο, ρωτώντας για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μήνυσε Υπουργούς και δικά του ανώτατα στελέχη σε βαρύτατες δηλώσεις εναντίον του, όπως για παράδειγμα τον κ. Βαρουφάκη, ο οποίος δήλωσε: «Προσωπικά έχω γνώση, ότι η ΕΥΠ λειτουργούσε εις βάρος ακόμα και της Κυβέρνησής μας. Ας έρθει , να με μηνύσει , για όσα έγραψα στο βιβλίο για τον κ. Ρουμπάτη.»

 Είτε τον κ. Κοντονή πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήρισε ως ακραίο σημείο διαπλοκής της πρώην κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Ολιγαρχίας, τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε και ψηφίστηκε ο νέος Ποινικός Κώδικας.

Είτε ακόμα και την πρώην Πρόεδρο της Βουλής κα. Κωνσταντοπούλου, η οποία απερίφραστα έκανε λόγο μια ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, που δεν λειτούργησε ποτέ ως Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας , αλλά ως κομματικό και κυβερνητικό παραμάγαζο.

Κατά την ολοκλήρωση της τοποθέτησής της, η κα. Παπακώστα επεσήμανε το μέγεθος της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ και την φαυλότητα των ισχυρισμών του, υπογραμμίζοντας δε πως: «η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν ορρωδεί ενώπιον των κρίσεων, παρά τις αντιμετωπίζει, ως θρυαλλίδες , προκειμένου, να θωρακιστεί θεσμικά η χώρα, ακόμα και αν χρειαστεί να ισορροπήσει πολλές φορές , όπως θα έλεγε και ο Μοντεσκιέ , σε θεσμικά αντίβαρα, όπως η εθνική ασφάλεια και τα προσωπικά δεδομένα…»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia