Κατερίνα Παπακώστα: «Τώρα θα ζητήσω από τον κόσμο να με κρίνει ανάλογα με την αξιοσύνη μου»

Σε σημερινή της συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε χαρακτηριστικά:

« Πίστευα από το 2019 ότι είναι η ώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, και αυτό πιστεύω και τώρα, όπως και ότι τότε ήταν η ώρα να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα βουλευτής του Νομού με τη ΝΔ. Τώρα λοιπόν, θα ζητήσω από τον κόσμο να με κρίνει ανάλογα με την αξιοσύνη μου. Αν θεωρεί λοιπόν, ότι εργάστηκα σκληρά, στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και αξίζω, τότε να με ψηφίσει. Αν όχι, να επιστρέψω στο επάγγελμα μου. Είμαι έτοιμη και γι’ αυτό.

Σε επικρίσεις που έχουν ακουστεί για το Χρήστο Μιχαλάκη, θα πω ότι είναι για μένα αδελφός, και δεν σηκώνω κουβέντα για εκείνον. Αδίκως έχει ακουστεί ότι δεν κράτησε ισορροπίες. Εγώ θέλω να τονίσω ότι δεν στηρίχθηκα ποτέ από κανέναν θεσμικό, ούτε από προέδρους, δημάρχους κλπ. Έτσι κι αλλιώς δουλεύανε και στηρίζανε τους σίγουρους, δεν τολμούσανε να πάνε με νέους ανθρώπους. Και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα για κάτι τέτοιο. Θεωρώ λοιπόν, ότι ορθά κινήθηκε ο Χρήστος, κι ας μην του το αναγνωρίζουν μερικοί.

Αντιθέτως, ακούμε πολύ συχνά πια για άλλους υποψηφίους που πηγαίνουνε σε προέδρους και αυτοδιοικητικούς, και  απαιτούνε, με τρόπο που ξεφεύγει από το θεμιτό, τη στήριξη τους.

Η δική μου φιλοσοφία είναι να δούμε τον τόπο μας και τη χώρα μας να προοδεύει, και με αυτές τις αρχές απευθύνομαι στις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου αυτού.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia