Κεραλοιφές για όλη την οικογένεια από τον καταξιωμένο φαρμακοποιό Βασίλη Τσιούτσια.

Να εντάξουν στη ζωή τους τις αγιορείτικες αλοιφές, καλεί τους συμπολίτες του ο διακεκριμένος φαρμακοποιός κ.Βασίλης Τσιούτσιας! ” Είναι παρασκευασμένες με μεράκι και φυσικά έχουν συλλεχθεί τα πιο εκλεκτά βότανα “ τόνισε στην κάμερα του Trikalafocus και υπογραμμίζει με νόημα ότι “οι ευεργετικές τους ιδιότητες είναι ωφέλιμες για όλη την οικογένεια”

Το μελισσοκέρι αποτελείται από 300 περίπου ουσίες και σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο δίνουν κεραλοιφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφουν το δέρμα! 

Tονώνουν την ελαστικότητά του και έχουν καταπραϋντική,αντιφλογιστική, αντιμυκητησιακή, αντιβιοτική, επουλωτική, μαλακτική ακόμα και αντιγηραντική δράση.

1. Μελισσοκέρι για φυσική ενυδάτωση & πλούσια μαλακτική δράση!

Το κερί της μέλισσας έχει μαλακτικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα ενυδατικό. Έτσι βοηθάει το δέρμα να έχει μία απαλή και ελαστική δομή, χαρίζοντας του την απαραίτητη υγρασία.

2. Ιδανική επιλογή για επιδερμίδες με ακμή

Περιέχει αντιβιοτικές και αντισηπτικές ουσίες και παρουσιάζει θεραπευτική δράση. Η κεραλοιφή λοιπόν, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις επιδερμίδες που παρουσιάζουν ακμή, εξανθήματα και σπυράκια.

3. Η κεραλοιφή χαρίζει ισχυρή αντιφλεγμονώδη προστασία..

Το κερί της μέλισσας επίσης, είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ουσίες που περιέχει. Είναι επομένως πολύ επουλωτικό και βοηθάει στην αντιμετώπιση των πληγών του δέρματος, των εκζεμάτων και σε κάθε είδους δερματοπάθεια.

4. Μελισσοκέρι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία..

Σε συνδυασμό και με το ελαιόλαδο που εμπεριέχεται στην κεραλοιφή, δημιουργούνται προϊόντα για το δέρμα τα οποία είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που τρέφουν το δέρμα μας, ενισχύουν την ελαστικότητα του, και αναπληρώνουν τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας.

5. Κεραλοιφή..ένα απόλυτα φυσικό προϊόν..

Η κεραλοιφή και όλα τα φυσικά καλλυντικά που περιέχουν κερί και ελαιόλαδο (ή και άλλα έλαια, όπως για παράδειγμα το αμυγδαλέλαιο), καθώς δεν περιέχουν καθόλου νερό στη σύσταση τους, δεν απαιτούν καμία προσθήκη συντηρητικού ή χημικού για τη διατήρησή τους. Αποτελούν επομένως , το απόλυτο φυσικό προϊόν με συστατικά που μας έχει χαρίσει η  μητέρα φύση.

6. Κεραλοιφή – γνωστή για την αντιγηραντική της δράση..

Η κεραλοιφή είναι ευρέως γνωστή και για την ισχυρή αντιγηραντική της δράση. Καθώς το κερί της μέλισσας είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και επουλωτικό, προσφέρει στο δέρμα μας την απαραίτητη υγρασία, που χάνεται με την πάροδο των χρόνων, προκαλώντας έτσι την αφυδάτωση του δέρματος και τη δημιουργία ρυτίδων. Επιπλέον, η επουλωτική του δράση λειαίνει τα σημάδια του χρόνου και προσδίδει στην επιδερμίδα μας τη χαμένη της λάμψη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia