Κλειστό για 2 ημέρες τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος του μουσείου Τσιτσάνη, θα ισχύσουν για δύο ημέρες. Συγκεκριμένα:

1.       Θα γίνουν εργασίες για κατασκευή διαβάσεων και για διαμόρφωση του ποδηλατόδρομου, στο πλαίσιο των έργων ανάπλασης του Ληθαίου ποταμού.

2.       Θα υπάρξει  απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, το Σάββατο 22/10/2022 και την Κυριακή 23/10/2022 καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.

3.       Ο δρόμος θα είναι κλειστός από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Βενιζέλου με την οδό Πολυκάρπου και μόνο έως τη διασταύρωση με την οδό Απόλλωνος στο ρεύμα καθόδου, ενώ στο ρεύμα ανόδου από την οδό Καρδίτσης προς την οδό Β. Τσιτσάνη η διακοπή θα γίνεται από τη διασταύρωση με την οδό Καρδίτσης (στην αρχή των σηματοδοτών).

4.       Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται, για τη μεν κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου, από τις οδούς Oθωνος, Πολυκάρπου και Απόλλωνος, ενώ για τη μεν άνοδο, από την οδό Καποδιστρίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia