Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 10.30 επισκέφθηκε Κλιμάκιο της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ , αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Γ. Γραμματέα κ. Χρήστο Μπάντζιο, την πρώην Βουλευτή κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και τον πρώην βουλευτή κ. Χρήστο Σιμορέλη.

Παρόντες εκτός του Δημάρχου ήταν ο Πρόεδρος του Χ. Κ. Περτουλίου  και δημοτικός Σύμβουλος  κ. Κων/νος Ούτρας, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήριος Χατζής, η δημοτική Σύμβουλος κ. Λαμπρινή Οικονόμου και ο Γ.Γ. του Δήμου Πύλης κ. Στέφανος Παιδής.

Αφορμή της επίσκεψης  ήταν το θέμα που προέκυψε εδώ και  πολύ καιρό που αφορούσε τις διεκδικήσεις δασικών Εκτάσεων, από την Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος «ΔΟΥΣΙΚΟΥ».

Ο  Δήμαρχος κ. Μαράβας  κατά αρχήν τους καλωσόρισε και για το παραπάνω θέμα τους ενημέρωσε, ότι για τις  διεκδικήσεις  δασικών Εκτάσεων  του Δήμου  μας από  το Μοναστήρι του Αγίου Βησσαρίωνος, σαν Δήμος Πύλης   κάνουμε ότι μπορούμε με όλα τα νόμιμα -ένδικα μέσα να υπερασπιστούμε  τις παραπάνω εκτάσεις.

Έχοντας όλα εκείνα τα υπερασπιστικά στοιχεία και επιχειρήματα που μας δικαιώνουν, αφού Αρχή του Εθνικού Κτηματολογίου τα έχει καταχωρήσει υπέρ του Δήμου, Δημοσίου και των Ιδιωτών, με την Ι. Μονή να προβαίνει σε ενστάσεις.

Επίσης έγινε αναφορά για την εξέλιξη των έργων που έχουν δρομολογηθεί στον Δήμο Πύλης, στην μέχρι πορεία της Δ.Α. τα οποία απαρίθμησε  ένα-ένα ο Δήμαρχος κ. Μαράβας. 

Σημαντική  ήταν  η τοποθέτηση του Δημάρχου στην κατάληξη της συζήτησης , ότι αν δεν προχωρήσει η υλοποίηση του Φράγματος  της Πύλης η Ανάπτυξη στον Δήμος θα είναι μηδαμινή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia