Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στο Ζάρκο

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, αποτελούμενη από τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τον γραμματέα Σταύρο Νταούλα, τον πρώην βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο και το μέλος της Ν.Ε Δημήτρη Στάμο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου το Ζάρκο Τρικάλων, μετά τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν από τον σεισμό.  

Συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, τον πρόεδρο της κοινότητας, τους εκπαιδευτικούς και τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκαν για το μέγεθος των καταστροφών.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για την άμεση καταγραφή των κατεστραμμένων κατοικιών και των κτηριακών υποδομών και την ταχύτατη αποζημίωση τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα παραμείνει κοντά στους κατοίκους της περιοχής και θα είναι αρωγός στην κατεύθυνση της άμεσης αποκατάστασης των κατεστραμένων κατοικιών και των κτηριακών υποδομών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας, καλώντας σε  συστράτευση και εγρήγορση των πολιτικών, υπηρεσιακών και κοινωνικών δυνάμεων, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την περιοχή μας. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia