Κοινωνική προσφορά και συνεργασία Δ. Τρικκαίων –επιχείρησης οπτικών για την Παγκόσμια Ημέρα Ορασης

Στην προσφορά γυαλιών σε παιδιά ευπαθών ομάδων που τα έχουν ανάγκη, συναντήθηκε η μέριμνα του Δήμου Τρικκαίων και η κοινωνική δράση τοπικής επιχείρησης. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ορασης, που τιμάται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη του Οκτωβρίου (φέτος, στις 13 Οκτωβρίου) η Flioukas Vision (καταστήματα οπτικών «Φλιούκας» στα Τρίκαλα), στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας) προσέφερε αριθμό ζευγαριών γυαλιών όρασης σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
 Μετά από συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Τρικκαίων (Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας) προέκυψε με αριθμός παιδιών με προβλήματα όρασης, που θα λάβει δωρεάν γυαλιά για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σακκά ευχαρίστησε δημοσίως τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Δημήτρη Φλιούκα για τη συγκεκριμένη κοινωνική προσφορά, σημειώνοντας ότι «πρόκειται για ένα βήμα στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την υγεία των παιδιών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η προσφορά αυτή ενισχύει την κοινωνική μέριμνα και αποτελεί παράδειγμα της συνεργασίας του Δήμου Τρικκαίων με την τοπική κοινωνία, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε συμπολίτες και συμπολίτισσες με αυξημένες ανάγκες». 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia