Κοινωνική προσφορά και συνεργασία 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων –Δομών Δ. Τρικκαίων

«Πράξη Αλληλεγγύης και Φροντίδας», με περιποίηση και καλλωπισμό κεφαλής  των ωφελουμένων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων. Μια πράξη που υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά από το Κοινωνικό Εστιατόριο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας φροντίδας Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων, με την ομάδα «Ευ Ζην» του 2ου πρότυπου ΕΠΑΛ Τρικάλων και δη του τομέα Κομμωτικής του σχολείου.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Μαρία Χασιώτη και οι μαθητές/τριες  του τομέα συνεργάστηκαν με τις δομές του Δήμου Τρικκαίων και το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022 καλλώπισαν τους/τις ωφελούμενους/ες των δομών αυτών. Ένα απλό κούρεμα, μια περιποίηση κεφαλής, που αποτελεί πεδίο εξάσκησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μια πράξη ουσίας για τους/τις ωφελούμενους/ες των δομών.


Το επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς: «συνδυάζουμε τη μάθηση με την κοινωνική προσφορά, θέλουμε συνεχώς να είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη, να βελτιώνουμε όσα μπορούμε να προσφέρουμε, να δίνουμε τον τόνο της συνεργασίας στην κοινωνία μας». Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε, τόσο το προσωπικό των Δομών του Δήμου Τρικκαίων, όσο και την ομάδα του σχολείου, για την άψογη και με αποτέλεσμα συνεργασία.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia