Κοινό αναπτυξιακό όραμα Χρήστος Μιχαλάκης-Βαλάντης Τσιούτσιας.

Την Μ. Δευτέρα 22-4-2019, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, Βαλάντης Τσιούτσιας, με ομάδα συνεργατών του συνδυασμού “Πύλης ΑΞΙΩΝ”, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, όπου σε μια πολύωρη συζήτηση παρουσιάστηκαν όλα τα έργα της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν όπως και αυτά που εκτελούνται στον Δήμο Πύλης.
Υπήρξε εκατέρωθεν διαβεβαίωση για αγαστή συνεργασία που θα υπάρξει με την Περιφέρεια και με τη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου.
Συζητήθηκαν μάλιστα κάποια μεγάλα έργα που θα πρέπει να υλοποιηθούν και να ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον. Έργα, όπως για παράδειγμα η ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Άρτας μέσω της Γέφυρας Αλεξίου με το Αρματωλικό. Ένα έργο που ενώνει την Άρτα με τα Τρίκαλα, την Ήπειρο με τη Θεσσαλία. Ένα έργο που θα βγάλει τα χωριά από την απομόνωση και θα βάλει την Πύλη στο επίκεντρο. Ένα ακόμα σημαντικό έργο που συζητήθηκε για την Πύλη, είναι το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο όπου θα προάγει την αθλητική παιδεία και θα είναι προς όφελος των παιδιών μας και των αθλητικών συλλόγων. Ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους. Ο αθλητισμός άλλωστε αποτελεί διέξοδο από πολλά προβλήματα, από την βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευχές για καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον προεκλογικό σχεδιασμό τους. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia