Κοντά στους αθλητικούς συλλόγους ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Άκης Αναστασίου.


Είναι γνωστό το μεράκι του αντιδημάρχου Τρικκαίων Άκη Αναστασίου για τον αθλητισμό στην πόλη των Τρικάλων και πρόδηλο το ενδιαφέρον του για τους αθλητικούς συλλόγους, που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο. Επί θητείας του νεαρού στελέχους του Δημήτρη Παπαστεργίου δρομολογηθηκαν πολλές αθλητικές υποδομές, που φέρουν στο ακέραιο τη σφραγίδα του δραστήριου αυτόδιοικητικού και πλέον ήρθε η ώρα, αυτή η εργατικότητα να “δρεψει καρπους”. Το μαρτυρούν άλλωστε και οι δημόσιες ευχαριστίες αθλητικών παραγόντων (μέσω ανάρτησης στο fb) προς το πρόσωπό του Άκη Αναστασίου με σχετική αναμνηστική φωτογραφία που αποτυπώνει την σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί όλο το διαστημα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

… Αν και περίοδος προεκλογική και η σιωπή είναι σοφία, δεν μπορώ να μην καταθέσω δημόσια ότι ο Άκης Αναστασίου στάθηκε δίπλα στον ΣΟΑΤ σκυβοντας στα δίκαια αιτήματα του αλλά και συμβάλλοντας στις επιτυχίες του.
Δεν είναι στην φύση μου να κρύβομαι και να μην αποδίδω τον καλό λόγο σε αυτούς που βοήθησαν άμεσα η έμμεσα τους αθλητές μου αλλά και όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Να με συγχωρέσουν όλοι οι υποψήφιοι αλλά συνεργάστηκα με τον Αντιδήμαρχο και θεωρώ χρέος μου να το κάνω, και όσοι με ξέρουν ξέρουν τι αισθάνομαι και εννοώ…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia