Κονταδάκης σε συνεδρίαση ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων: «Συνεχίστε σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας»

Παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Στέλιου Κονταδάκη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Τρικάλων το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της, στην οδό Ασκληπιού.

Στην πρώτη μετά Covid εποχή συνεδρίαση, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κομματικής οργάνωσης Κώστας Τρέλης, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο γραμματέας της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος, πρόεδροι και μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων.

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη να υπογραμμίζει το κλίμα ενότητας που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και στάθηκε στη σημασία της συνεργασίας που είναι καθοριστική για την ανάδειξη των προβλημάτων, καθώς η ΝΔ αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία και τους προβληματισμούς τους οποίους όπως τόνισε, η κομματική οργάνωση θα μεταφέρει στην κεντρική εξουσία.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κώστας Τρέλης, έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δράσεις της τωρινής ΔΕΕΠ με σαφή αναφορά στα εντυπωσιακά εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών εκλογών, όπου η γαλάζια παράταξη συγκέντρωσε ποσοστό 45% (από τα υψηλότερα στη Θεσσαλία). Χαρακτηριστικά ανέφερε πως την περίοδο των ευρωεκλογών η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων υποδέχτηκε 34 υποψήφιους ευρωβουλευτές. Επίσης υπενθύμισε στα παρόντα μέλη τις εσωκομματικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν τον προσεχή Οκτώβριο, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα της εποχής.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο κ.Κοντεδάκης άκουσε τις ανησυχίες των μελών της τοπικής ΝΔ για τις πρόσφατες καταστροφές που προκάλεσαν σε καλλιέργειες τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νομό Τρικάλων, τονίζοντας της ανάγκη άμεσης και πλήρους αποζημίωσης των παραγωγών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia