Κοπή πίτας για το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων


Σε μικρή αποκριάτικη γιορτή εξελίχθηκε η κοπή πίτας του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, καθώς τα μέχρι πρότινος μέτρα για τον κορονοϊό είχαν οδηγήσει σε καθυστέρηση πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

Πριν λίγες ημέρες και με δεδομένη την αλλαγή σε ορισμένα μέτρα υγειονομικής προστασίας, η πρόεδρος Σοφία Αλεστά και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους φίλους και τις φίλες του Δημοτικού Θεάτρου στον προαύλιο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου. Λόγω της Αποκριάς, οι περισσότεροι/ες προσήλθαν ντυμένοι με όμορφες και ευφάνταστες στολές, συνδυάζοντας την κοπή πίτας με το τριήμερο.


Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας τη σημασία και την προσφορά του Δημοτικού Θεάτρου, λεπτομέρειες για την οποία έδωσε η κ. Αλεστά, με παράλληλη δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών ενίσχυσης της πολιτιστικής παρουσίας του Θεάτρου στα Τρίκαλα.
Οι μικροί και οι μικρές που μετέχουν στα εργαστήρια του Δημοτικού Θεάτρου, οι μεγαλύτεροι/ες σε ηλικία που διδάσκονται στα ίδια εργαστήρια, έδωσαν έναν χωριστό τόνο με τις όμορφες στολές και το περίσσιο κέφι.


Παρέστησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Εφη Λεβέντη και Γ. Καταβουτας (μέλος και του ΔΣ του Θεάτρου), τα μέλη του ΔΣ κ. Ντίνα Δήμα και Νίκη Κατσιάμπα και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Στεφ. Νταλάσης.


Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia