Κοπή πίτας με υψηλούς στόχους για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γόμφων (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Μέσα σε ζεστή και γιορτινή ατμοσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΚΑΠΗ του χωριού, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των κατοίκων της πάλαι ποτέ Ραψίστας, γεγονός που ενθαρρύνει τα δραστήρια μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση του τόπου τους.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης, πατήρ Δημήτριος Κατσαρός, ο οποίος αφού συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο για τη δράση του τόνισε πως «ο πολιτισμός είναι συνώνυμο της αγάπης γιατί μας διδάσκει ότι πρέπει να συνυπάρξουμε οι άνθρωποι».

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και προανήγγειλε την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με 4.500 ευρω για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του Μεγάλου Καρναβαλιού των Γόμφων 2023.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Άκης Κακάβας, αντάλλαξε ευχές και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους που θα υλοποιήσει ο σύλλογος με σημείο αναφοράς το ιστορικό Καρναβάλι των Γόμφων και έπεται o 2ος  Ημιορεινός  Ημιμαραθωνίος Γόμφοι trail.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Θανάσης Λιούτας, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σιμορέλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Πύλης Άρης Τζάνης, Βασίλης Αναγνώστου, θανάσης Αγγέλης, Χρήστος Ζιάκας, Έφη Μπλατζώνη, Περικλής Μητρονάτσιος και Κώστας Τσιαμπαλής.

Ό κόσμος γλυκάθηκε με τα ακαταμάχητα σιροπιαστά καταΐφια που πρόσφερε ο αξιαγάπητος κ. Νικόλαος Μαγκούτης, ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο μικρός Βασίλειος Μαγκούτης, που βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia