Κοπή πίτας με όραμα για την Πηγή από το Σύλλογο Νέων [εικονες&video]

Στην κατάμεστη «Ταβέρνα Καλαντζής» στην Πηγή, ο νεοσύστατος ” ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΠΗΓΗΣ”, που δημιουργήθηκε από νέους που αγαπάνε το χωριό τους και θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στα κοινά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Την «Βασιλόπιτα» ευλόγησε ο ιερέας της Ενορίας π. Δημ. Καλλαντζής, συνεπικουρούμενος του πατρός Παρθένιου Γιουβανέλλη, που παρέστη ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης ο Σύλλογος Νεων ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην πρώτη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την παρουσίαση όλων των μελών του Δ.Σ. έκανε σε πανηγυρικό κλίμα, η ταμίας κα Βούλα Καραϊσκου.

Τσαντίλας Κωνσταντίνος Πρόεδρος, Τζιμούρτος Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος, Ρήγας Κωνσταντίνος Γραμματέας, Καρακικές Χρήστος μέλος, Ρήγας Νικόλαος μέλος και Ευαγγελακοπούλου Ζωή μέλος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι Κώστας Μαράβας, Θεόδωρος Χήρας, Βαλάντης Τσιούτσιας, Κατερίνα Παπακώστα και ο Χρήστος Μαυρογιάννης.

Το φλουρί τη Βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας, προσφορά του γραφείου Τελετών «Παναγιώτου» ενώ έγινε και κλήρωση ενός τάμπλετ, προσφορά του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η δημ. σύμβουλος & πρόεδρος του Δημ. Θεάτρου Τρικάλων κα Σοφία Αλεστά, ο Αντ/ρχος κ. Κ. Ζούρτος, η πρόεδρος & αντ/ρος του ΟΚΠΑΔ κ.κ. Μ. Πανάγου & Χαρά Καλιώρα αντίστοιχα, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Γ. Τζιορτζιώτης, Μ. Παπαγεωργίου, Β. Κουτής, Ν. Γουλιώτης, Π. Μητρονάτσιος, Παν. Τσόλας, η πρώην πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα. Γεωργία Καραϊσκου, καθώς & μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων… «Ο Ασκληπιός», Διποτάμου και Αγ. Μονής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia