«Κούρεντας tours»: Φροντίζουμε για την προστασία του επιβατικού κοινού (βίντεο)

Μπορεί ο κλάδος των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων να έχει χτυπηθεί αλύπητα από την επελαύνουσα πανδημία του κορονοϊού και τα κατά τόπους συνδικαλιστικά όργανα να υψώνουν κραυγή αγωνίας για το μέλλον τους, ωστόσο πολλοί εκπρόσωποι του κλάδου προσπαθούν να “αναπνεύσουν” οικονομικά στη διάρκεια μιας πανθομολογουμένως χαμένης τουριστικής σεζόν…

Απαραίτητη προϋπόθεση η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής με συχνές απολυμάνσεις των λεωφορείων από εξειδικευμένα συνεργεία για την προστασία του επιβατικού κοινού και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Κώστας Κούρεντας και ο συνεργάτης του «Μάγος» Βασίλης Ταφίλης, περιμένουν να ολκληρωθεί η απολύμανση του τουριστικού λεωφορείου.

Το trikalafocus βρέθηκε στο κεντρικό parking του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Κούρεντας tours» . Ο ιδιοκτήτης Κώστας Κούρεντας μας μίλησε για τις συνέπειες που βιώνει ο κλάδος, αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων για την προστασία και ασφάλεια των επιβατών. 

Συγκεκριμένα μία με δύο φορές το μήνα απολυμαίνει το λεωφορείο ενώ και στις 2 εισόδους είναι τοποθετημένα υγρό αντισηπτικό.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia