Κρούσμα Κορονοϊού σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος κορονοϊού σε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η γυναίκα, ηλικίας 50 περίπου χρόνων, μεταφέρθηκε από κοινότητα γειτονικού διαμερίσματος, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Την γυναίκα μετέφεραν δυο γυναίκες με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Αν και η γυναίκα κατά την είσοδό της στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δεν είχε συμπτώματα υπεβλήθηκε σε τεστ καθώς τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να είχε ανεβάσει πυρετό. Το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε εκεί, βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Η γυναίκα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε έρθει σε επαφή με συγγενικά της πρόσωπα ενώ αντιμετωπίζει κι υποκείμενο νόσημα.

Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού που δέχεται το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι πλέον με την αύξηση των κρουσμάτων και σε τοπικό επίπεδο τα περιστατικά θα αυξηθούν.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia