Κόπηκαν επικίνδυνα δέντρα στη Μουριά – Ευχαριστήριο του Προέδρου της Μουριάς, Δημητρίου Γιαννουλάκου

Ενημέρωση – Ευχαριστήριο Μήνυμα του Προέδρου της Μουριάς, Δημητρίου Γιαννουλάκου.

Αφού πραγματοποιήθηκε η επί τόπου αυτοψία, εκπονήθηκε η μελέτη, εκδόθηκαν οι σχετικές άδειες και εγκρίθηκε το κονδύλιο από τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, σήμερα 06-03-2023 ολοκληρωθήκαν σε συνεργασία, με την δημοτική Αρχή, την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας, την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, τους υπαλλήλους καθαριότητας και χειριστές μηχανημάτων του Δήμου , την υπεύθυνη προστασίας περιβάλλοντος Δασολόγο Κα Λαμπρογεώργου Παναγιώτα, το Δασαρχείο Τρικάλων, τον εργολάβο Δασοπόνο Κο Παπασπύρο Ηλία με το εξειδικευμένο συνεργείο του, ο τέταρτος κύκλος εργασιών από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα, ριζικής κοπής όπου κρινόταν αναγκαίο, αποκλάδωσης και αποψίλωσης επικίνδυνων δένδρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους εντός, εκτός και περιμετρικά του οικισμού.

Ως Πρόεδρος της κοινότητας «Ευχαριστώ» την δημοτική Αρχή με όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε, το συνεργείο κοπής για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, για τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν, την αποδεδειγμένα μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία για το πώς θα προστατέψουν και επιτρέψουν το δένδρο να παραμείνει υγιές, παρόλο τις ασθένειες που προσβάλει τα τελευταία χρόνια Πλατάνια, Μουριές, Φτελιάδες κ.α., για την ολοκλήρωση των εργασιών κοπής, αποκλάδωσης, αποψίλωσής και καθαρισμού.

Όλοι όσοι είμαστε εκλεγμένοι αιρετοί, έχουμε την βαθιά υποχρέωση, να προστατεύουμε την δημόσια υγεία και την σωματική ακεραιότητα των δημοτών με οποιοδήποτε κόστος, να προλαμβάνουμε και να προγραμματίζουμε αναγκαία έργα,  να δίνουμε λύσεις και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών.

Με το πέρας των εργασιών, η ξυλεία που προέκυψε, με απόφαση Τ. Σ., τις οδηγίες του Δασαρχείου και υπηρεσιών του Δήμου, κατόπιν ενημερώσεως, συγκέντρωσης των ενδιαφερομένων και κλήρωσης παρουσία όλων που πραγματοποιήθηκε, δόθηκε για ατομικές ανάγκες θέρμανσης (καυσόξυλα) στους κατοίκους της κοινότητας μας.

Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Πύλης, τους Αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες του Δήμου με τους υπαλλήλους τους, είμαστε εδώ, προστατέυουμε την υγεία και την σωματική ακεραιότητα όλων και συνεχίζουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας !!! Καλή συνέχεια στις εργασίες και στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia