Κώστας Γρηγορίου: «Στα όρια του το ΓΝΤ – Το μόνο όπλο ο εμβολιασμός»

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μετά τις αυξημένες εισαγωγές ασθενών covid-19, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Γρηγορίου. Αναλυτικά η τοποθέτηση του στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 :

«Τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα όχι μόνο στην εντατική covid, αλλά και στην κλινική του κορωνοϊού. Στον 4ο όροφο του νοσοκομείου είναι ήδη 66 θετικά περιστατικά, έχουμε άλλα 4 ύποπτα ,για τα οποία περιμένουμε να βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ. Αγγίξαμε πλέον τα όρια μας, γιατί τέτοια νούμερα τα είχαμε πέρυσι τον Φεβρουάριο και τώρα είμαστε αρχές Νοεμβρίου. Δυστυχώς τα πράγματα πια εξελίσσονται πολύ άσχημα, από τη Θεσσαλία και πάνω η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη. Στο νοσοκομείο Τρικάλων έχουμε αυτή την ώρα κενά μόνο δύο (2) κρεβάτια εντατικής και οι άνθρωποι που χρήζουν νοσηλεία στη ΜΕΘ αυξάνονται καθημερινώς.
Τη Δευτέρα κάποιοι συνάνθρωποι μας έχασαν τη μάχη: δύο που νοσηλεύονταν στον 4ο όροφο (ηλικίες 67-68 ετών )και μια στην εντατική διασωληνωμένη, ηλικίας 28 ετών, ανεμβολίαστη με υποκείμενα νοσήματα. Οι δύο που νοσηλεύονταν ήταν μια ανεμβολίαστη και ο άλλος ήταν εμβολιασμένος με πολλά υποκείμενα νοσήματα. Το μόνο «όπλο» που έχουμε είναι ο εμβολιασμός και σε αυτή την καμπάνια θα ήθελα όλο τον κόσμο να δω να συμμετάσχει».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia