Κώστας Μαράβας: Ευχαριστίες για νέο δρόμο και φυσικό αέριο

Με ανάρτηση του στο fb, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση δυο σημαντικών έργων, που έρχονται να βάλουν σε νέα τροχιά ανάπτυξης τον δήμο, στην αυγή του 2021. Δείτε την αναρτηση του Κώστα Μαράβα:

Θετικά τελειώνει για τον Δήμο Πύλης η πολύ δύσκολη φετινή χρονιά. Μια χρονιά όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας, η υγεία μας, η ίδια μας η ζωή.

Στο τέλος του 2020, δύο μεγάλα έργα που ήλθαν, με τις προσπάθειες όλων, στο Δήμο Πύλης, έρχονται να βάλουν σε νέα τροχιά ανάπτυξης τον δήμο, προς όφελος όλων των δημοτών.

Μιλάμε για το νέο περιφερειακό δρόμο Λυγαριάς – Πύλης, ένα πραγματικό κόσμημα για την Πύλη και την έναρξη λειτουργίας του φυσικού αερίου, που τόσο πολύ ανάγκη το είχε η περιοχή μας. Γιατί πίσω από κάθε μεγάλη αλλαγή, υπάρχουν άνθρωποι. Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο.

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά, όλους όσους εργάστηκαν, για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα.

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γεώργιο Κωτσό, καθώς μαζί εμπνευστήκαμε, διεκδικήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε την έλευση του φυσικού αερίου στις περιοχές Μουζακίου και Πύλης, ώστε όλοι οι δημότες να απολαμβάνουν ένα καθαρό, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο.

Εύχομαι το 2021 να είναι πραγματικά καλύτερο για όλο τον κόσμο.Με υγεία, προκοπή και ελευθερία, για να ξαναπάρουμε πίσω και πάλι τις ζωές μας. Καλή χρονιά σε όλους!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia