Κ. Ούτρας για Χιονοδρομικό: «Έτοιμοι να υποδεχτούμε τους σκιέρ και τους φίλους του βουνού»

Η πολυαναμενόμενη έλευση του χιονιού το βράδυ της Δευτέρας στο γραφικό Περτούλι έθεσε σε εγρήγορση τον υπεύθυνο του Χιονοδρομικού Κέντρου Κώστα Ούτρα, που κινήθηκε άμεσα για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες καθοριστικές πινελιές μέχρι την επίσημη πρεμιέρα την προσεχή Παρασκευή.

Στην τελική ευθεια βρίσκονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή των πρώτων φίλων του σκι την προσεχή Παρασκευή, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου, ειδικό ερπυστριοφόρο μηχάνημα “πάτησε” το χιόνι στην πίστα ενώ ξεκίνησε ο αποχιονισμός του πάρκινγκ. «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους σκιέρ αλλά και τους φίλους του βουνού μαζί με τους φιλους και τις οικογένειες τους για να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει το Χιονοδρομικό μας. Θα είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα την Παρασκευή και η αλήθεια ειναι οτι περιμένουμε με αγωνία να φτάσει η στιγμή αυτη, μετά απο αρκετό χρόνο απραξίας» υπογράμμισε ο αναπληρωτής Δημάρχου Πύλης.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ορεινό όγκο μετά την επιδρομή της κακοκαιρίας και τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση χωριών, ο Κώστας Ούτρας τόνισε οτι οι δρόμοι ειναι ανοιχτοί σε όλα τα χωριά και ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να επανέλθει το ρεύμα στις κοινότητες Πύρρα, Δέση, Άγιο Νικόλαο, Περτούλι, Νεράιδα και Δροσοχώρι. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia