Κ. Ούτρας: «Θέλω να παρουσιάσω έργο, και αν μπορέσω, ναι θα ξαναείμαι υποψήφιος»

Ενοικιάστηκε έναντι 49 χιλιάδων ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια σε τρικαλινούς επιχειρηματίες το κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου, το οποίο για πρώτη φορά θα λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο και κάθε μέρα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης Κώστας Ούτρας:

« Έχουν αναλάβει πλέον το σαλέ του χιονοδρομικού ο Βασίλης και ο Χρηστος Αγορίτσας, νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά. Το έχουν νοικιάσει για 3 χρόνια και θα το δουλεύουν όλο το χρόνο, και δώσαμε και εμείς κίνητρο με αυτόν τον τρόπο να το αναλάβουν σοβαροί επιχειρηματίες.

Το σκεπτικό μου είναι να φύγει και όλο το χιονοδρομικό σε έναν επιχειρηματία που να το αναλάβει, ώστε να μην ανακατεύεται καθόλου ο Δήμος.

Χτυπήθηκε σε δημοπρασία το ποσό του ενοικίου, άλλοι δυο τρικαλινοί επιχειρηματίες ήταν που ενδιαφερθήκαν, και τα παιδιά το πήρανε για 49 χιλιάδες ευρώ για τα τρία χρόνια. Σε ό,τι χρειαστούνε είμαστε εδώ, θα διαμορφώσουμε και το χώρο δίπλα από το σαλέ, θα φτιάξουμε τη σκεπή και γενικά θα βοηθάμε όσο μπορούμε σαν Δήμος. Σκοπός είναι να το δουλέψουν σωστά και να παρέχουν εξυπηρέτηση στον κόσμο. Θέσαμε και όρους για τις τιμές, να μην περάσει η τιμή του καφέ τα 4 ευρώ σερβιρισμένο. Τη Δευτέρα λοιπόν θα υπογράψουμε και επίσημα, και θα ξεκινήσουν τις εργασίες άμεσα.

Έμενα προσωπικά με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να βγω στα χωριά μας και να παρουσιάσω κάποιο έργο. Ως τώρα, δεν το έχω πετύχει, υπήρχαν και αρκετές δυσκολίες. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου. Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτώ τι θα κάνω για τις επόμενες εκλογές, δεν θέλω απλά να είμαι αντιδήμαρχος για τον τίτλο. Θέλω να παρουσιάσω έργο, και αν μπορέσω, ναι θα ξαναείμαι υποψήφιος σε οποιαδήποτε θέση. Το έχω ξεκαθαρίσει και στον Δήμαρχο Μαράβα, ότι αν δεν παρουσιάσω αυτό το έργο που θα ήθελα, ειδικά για τα δικά μας τα μέρη του παλιού Δήμου Αιθήκων, με τι πρόσωπο να ζητήσω από τους δημότες να με ξαναψηφίσουν.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia