Κ.Παπακωστα: Συνομίλησε με κόσμο του εμπορίου και αγρότες της Φαρκαδόνας

Δεν χάνει ευκαιρία η Κατερίνα Παπακώστα να συνομιλήσει με τον κόσμο του εμπορίου και τους αγρότες. Στην Φαρκαδόνα σήμερα για περιοδεία.

Η περιοχή της Φαρκαδόνας είχε σειρά σήμερα στο πρόγραμμα της Τρικαλινής Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα, η οποία φαίνεται να μην σταματά ακόμα και αυτές τις γιορτινές ημέρες, επισκεπτόμενη τοπικές επιχειρήσεις, συνομιλώντας με ιδιοκτήτες καταστημάτων, αλλά και παραγωγούς στην λαϊκή αγορά που έλαβε χώρα σήμερα στην Φαρκαδόνα.

Η Βουλευτής δεν παραλείπει στιγμή να συνομιλήσει με τον κόσμο του εμπορίου, παραγωγούς και αγρότες, προσπαθώντας να καταγράψει τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, αλλά και να προσφέρει δυνατές λύσεις μέσω της θεσμικής της ιδιότητας. Άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα σε διάφορα θέματα που τις έχουν τεθεί.

Τέλος, η γιορτινή μέρα σήμερα, το Σάββατο του Λαζάρου, έδωσε στο πλήθος κόσμου που ήταν συγκεντρωμένο και στην Βουλευτή, την ευχαρίστηση να δει και να ακούσει τις μικρές «Λαζαρίνες», που πλημμύρισαν χαμόγελα την πλατεία της Φαρκαδόνας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia