Κ. Παπακώστα: «Δεν θα εμπλακώ στις εσωκομματικές εκλογές – Επιθυμώ μια ΝΟΔΕ ισχυρή»

Στις εσωκομματικές εκλογές για τοπικές οργανώσεις αναφέρθηκε σε σημερινή της συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα:

 «Το δικό μου πολιτικό γραφείο δεν θα εμπλακεί στη διαδικασία των εκλογών της ΝΟΔΕ. Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε ρόλο και λόγο σε όλα τα θεσμικά όργανα. Βέβαια θα περιμένουμε να δούμε και αν θα υπάρξουν άλλοι υποψήφιοι εκτός από τον κ. Τρέλλη.

Εγώ προσωπικά επιθυμώ μια ΝΟΔΕ ισχυρή και να έχει φωνή, να απαντά άμεσα σε προβλήματα και ερωτήματα της κοινωνίας. Εξ άλλου, βάσει του καταστατικού, ο ρόλος της ΝΟΔΕ είναι να αναδεικνύει την κυβερνητική πολιτική, να ενημερώσει τον κόσμο για το μέγεθος της μεταρρύθμισης που γίνεται κάθε φορά. Εγώ στα 2 χρόνια που είμαι βουλευτής προσπάθησα όσο μπορούσα αυτό να το καταφέρω. Δε φτάνει όμως η προσπάθεια ενός βουλευτή. Γι αυτό δική μου απαίτηση είναι να δείξει πλέον η ΝΟΔΕ πιο εργατικούς ρυθμούς και να διεκπεραιώσει το ρόλο της επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου, να ακούγεται η φωνή της κυβέρνησης.

Στο Δήμο Καλαμπάκας νομίζω ότι θα πρέπει να δείξουμε λίγη περισσότερη προσοχή, και να μην διακινδυνεύσουμε και σε επομένη εκλογή να διασπαστεί ο χώρος της ΝΔ. Η δική μου προτροπή είναι να μην είναι περισσότεροι από ένας υποψήφιοι από τον χώρο μας.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia