Κ. Παπακώστα: Μια από τους 12 Ομιλητές της ΝΔ για την Αμυντική Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Σε μια ιστορική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία θα αποτελέσει ‘’σφραγίδα’’ στην Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, θα τοποθετηθεί σήμερα το απόγευμα η Βουλευτής του Νομού μας, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ επέλεξε για ακόμη μια φορά την Τρικαλινή Βουλευτή, ως μια από τους 12 Κυβερνητικούς Ομιλητές, που θα τοποθετηθούν σε αυτή την βαρυσήμαντη Συμφωνία με τις ΗΠΑ, για την Άμυνα και την Ασφάλεια της χώρας μας.

Αν και η κα. Παπακώστα δεν είναι μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ωστόσο ήταν μια από τις ελάχιστες επιλογές που έκανε η Κ.Ο σε πρόσωπα και δη σε γυναίκες, μεταξύ της κας. Μπακογιάννη, του κ. Στυλιανίδη, του κ. Καιρίδη, του κ. Κέλλα και του κ. Χατζηβασιλείου, ώστε να υπερασπιστούν και να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της συγκεκριμένης Κυρώσεως, σήμερα στην Βουλή.

Ακόμα, η συζήτηση αποκτά ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα καθώς, θα εξελιχθεί μόλις τρεις μέρες πριν τη μετάβασή του Πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον, για τη συνάντησή του στο Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την ιστορικής σημασίας ομιλία του στο Κογκρέσο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia