Κ. Παπακώστα: Να κλειδώσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ.

Κ. Παπακώστα: Να κλειδώσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ.

Στην Λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Καλαμπάκας, βρέθηκε χθες το πρωί, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, για να ευχαριστήσει δια ζώσης τους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων για τη στήριξή τους στις εκλογές του Μαΐου, αλλά και για να συζητήσει μαζί τους για την επόμενη μέρα των εκλογών του Ιουνίου και την κρισιμότητα της δεύτερης ψηφοφορίας για το μέλλον της χώρας.

«Η νίκη που καταφέραμε χάρη στη δική σας στήριξη μας δίνει σίγουρα μεγάλη ικανοποίηση και μας γεμίζει, ταυτόχρονα, με μία μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι, όμως, αρκετή για να επισφραγίσει την τελική επιλογή της κυβέρνησης. Γι’αυτό και κανένας δεν πρέπει να επαναπαυθεί. Στις 25 Ιουνίου, θα πρέπει ξανά, όλοι μαζί, να κλειδώσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι του Δροσερού, της Μουριάς, της Λυγαριάς, αλλά και του Παλιομονάστηρου, στην πρώην Βουλευτή, η οποία τους επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

«Απ΄άκρη σ’άκρη ο Νομός μας, έκανε την πιο ασφαλή επιλογή για μία προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας στη χώρα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου, αλλά και στα στελέχη του. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να εξασφαλίσουμε πως αυτή η επιλογή θα επικρατήσει και στην επόμενη κάλπη, αλλά και πως θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο μας», δήλωσε, στις συναντήσεις της με τους κατοίκους, παρακινώντας τους να μην επηρεαστούν από το προηγούμενο εκλογικό αποτέλεσμα και να ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Με δυναμισμό και ενέργεια, οι περιοδείες της υποψήφιας Βουλευτή θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου, με στόχο να διασφαλιστεί το εκλογικό αποτέλεσμα που έδειξαν οι κάλπες του Μαΐου και να ενισχυθεί με ακόμα περισσότερους τρικαλινούς, οι οποίοι παρέμεναν αναποφάσιστοι ή απείχαν από την προηγούμενη ψηφοφορία.  Επόμενοι σταθμοί της κ. Παπακώστα, ο Διπόταμος, το Καλονέρι, το Διαλεκτό και το Μεγάλο & Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου θα βρεθεί το απόγευμα το Σαββάτου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia