Κ. Παπακώστα: «Ο κύβος ερρίφθη! Επιτέλους με ασθενοφόρο όχημα το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας»

Παραδόθηκε σήμερα παρουσία του νέου Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων κ. Βενέδικτου Ζαχαράκη, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου και της Τρικαλινής Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Παπακώστα, το σύγχρονο ασθενοφόρο όχημα, δωρεά της Ι. Μ Βαρλαάμ Μετεώρων, προς το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, ένα χρόνιο αίτημα και μια αδήριτη ανάγκη για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

Σε όλη αυτή την χρονοβόρα διαδικασία, που μετρά δέκα χρόνια από την δωρεά του χρηματικού ποσού από την Ι.Μ Βαρλαάμ, η Τρικαλινή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα κατόρθωσε να ‘’ξεκολλήσει’’ και να προχωρήσει τάχιστα την διαδικασία με στοχευμένες παρεμβάσεις και ενέργειες, σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου.

Όπως η ίδια τόνισε: «Σήμερα επιλύεται ένα χρόνιο και ταυτόχρονα αυτονόητο αίτημα του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας και των συμπολιτών μας, του οποίου η επίτευξη αποτέλεσε για εμένα προσωπικό στοίχημα από το ξεκίνημα της βουλευτικής μου θητείας. Η θεάρεστη πράξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων Αρχιμανδρίτη κ. Ισιδώρου Τσιατά, για την εξασφάλιση του ποσού της δωρεάς βρίσκει επιτέλους αντίκρισμα.

Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του, ώστε να αξιοποιηθεί πάραυτα το ποσό της δωρεάς, συντελώντας καθοριστικά στις ενέργειες, στις οποίες προχώρησα για την υλοποίηση του αιτήματος.

Κλείνοντας, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και υπερήφανη που βοήθησα και συνέβαλα με την θεσμική μου ιδιότητα, ώστε να ενισχυθούν με σύγχρονο εξοπλισμό, οι επιχειρησιακές δυνατότητες του Κ.Υ Καλαμπάκας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην επιχειρησιακή ετοιμότητα και εγρήγορση όλου του προσωπικού, που ευρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia