Κ. Παπακώστα: Στο Προεδρικό Μέγαρο στην 48η Επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Στο Προεδρικό Μέγαρο και στην δεξίωση για την 48η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, παρευρέθηκε εχθές το απόγευμα η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, αποδεχόμενη την τιμητική πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Παρόντες στην γιορτή προς τιμήν της Δημοκρατίας στην χώρα μας, ήταν εκτός από τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, μέλη της Κυβέρνησης και του ελληνικού Κοινοβουλίου, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δημοσιογράφοι αλλά και εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών.

Ακόμη, παρέστησαν εκπρόσωποι Γυναικείων Οργανώσεων και δομών Κοινωνικής Πρόνοιας, άτομα με Αναπηρία, στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, άτομα από τον χώρο της Υγείας, διακεκριμένοι επιστήμονες, αθλητές, επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της Οικονομίας, κάτοικοι ακριτικών περιοχών, αριστεύσαντες μαθητές, φοιτητές Ρομά, στελέχη Αεροπυρόσβεσης, άστεγοι, πρόσφυγες, καθώς και η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών με τον προπονητή τους.

Όπως τόνισε η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ομιλία της «η ημέρα έχει ιδιαίτερο συμβολικό αποτύπωμα και βάρος για τη Δημοκρατία μας» και σημείωσε ότι «είμαστε ευγνώμονες στους αγωνιστές κατά της δικτατορίας, σε αυτούς που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για την ελευθερία όλων μας».

Η Βουλευτής του Νομού μας, είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με αρκετούς από τους επίσημους προσκεκλημένους, συναδέλφους και φίλους της από τον χώρο του Κοινοβουλίου, αλλά και με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, καθώς επίσης και διακεκριμένους επιστήμονες και αθλητές, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia