Κ. Παπακώστα: Το 45% των Τρικαλινών ζήτησε ισχυρή εκπροσώπηση ΝΔ στο νομό. Η νέα κάλπη θα εκπληρώσει την επιθυμία τους.

Κ. Παπακώστα: Το 45% των Τρικαλινών ζήτησε ισχυρή εκπροσώπηση ΝΔ στο νομό. Η νέα κάλπη θα εκπληρώσει την επιθυμία τους.

Με βεβαιότητα για την επικράτηση της παράταξής της και στην νέα εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, συνεχίζει τον αγώνα της για την επισφράγιση του εκλογικού αποτελέσματος στο νομό. 

«Είμαστε αναμφισβήτητα ένας νομός, ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι επιλέγει τη σταθερότητα από την ανασφάλεια κι ότι αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα με την οποία εργάστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το 45% των Τρικαλινών με την ψήφο του, ζήτησε ισχυρή εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στο νομό. Με τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, η επιθυμία του λαού, θα γίνει πραγματικότητα», δηλώνει στις συναντήσεις της η κ. Παπακώστα,  εκφράζοντας παντού την ευγνωμοσύνη της για την στήριξη που έλαβε από τους συμπολίτες της στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Τονίζει, μάλιστα, πως η πιο κρίσιμη μάχη δεν έχει δοθεί ακόμα, παρακινώντας τους πολίτες, να μην πάρουν αψήφιστα, τις εκλογικές τους υποχρεώσεις, και να προσέλθουν στην νέα ψηφοφορία ακόμα πιο σίγουροι και αποφασισμένοι. «Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει. Και είναι ξανά άδεια, για όλους. Υποψηφίους, κόμματα και πολίτες. Γι’αυτό και κανένας από τους τρεις ανωτέρω δεν πρέπει να επαναπαυθεί. Ο αγώνας όλων, συνεχίζεται», δηλώνει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπληρώνοντας: «Ψηφίζουμε θετικά και όχι αντιδραστικά. Ψηφίζουμε κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση. Ψηφίζουμε, δίνοντας την ευκαιρία για ισχυρότερη εκπροσώπηση της κοινής βούλησης στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia