Λάκης Μπίχτας: Τα μυστικά του ζουμερού καρπουζιού (Βίντεο)

Για το απολαυστικό φρούτο του καλοκαιριού με την πράσινη φλούδα γεμάτη σκουροπράσινες ρίγες και την κόκκινη σάρκα που το καθιστά ακαταμάχητο, μίλησε στο trikalafocus, ο γνωστός καρπουζοπαραγωγός από τη συνοικία των Καρυών, Ευάγγελος Μπίχτας.

Η κάμερα του trikalafocus επισκέφτηκε τον “Λάκη” (….έτσι τον αποκαλούν άπαντες στα Τρίκαλα) στο στέκι του και εκείνος με μεγάλη χαρά προθυμοποιήθηκε να μας πει δυο λόγια για το που πρέπει να εστιάζουμε όταν επιλέγουμε καρπούζι, αφού όλοι το επιθυμούμε γλυκό και ζουμερό.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά τις καιρικές δυσκολίες και τη ραγδαία αύξηση του κόστους καλλιέργειας, οι τιμές του καρπουζιού θεωρούνται καλές ενώ η ζήτηση παραμένει σε καλά επίπεδα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia