Λαμπερά εγκαίνια φαρμακείου στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας.

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα λαμπερά εγκαίνια του νέου φαρμακείου του νεαρού επιστήμονα Δημήτρη Γκιζλή στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον νέο φαρμακοποιό, τονίζοντας την μεγάλη απόφαση να παραμείνει στον τόπο του και να προσπαθήσει να στήσει την δική του επιχείρηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων της ΝΔ κ.κ. Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και φαρμακοποιός κ. Χρήστος Σιμορέλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος, η νεοεκλεγείσα περιφερειακή  σύμβουλος κα Δήμητρα Νάτσινα, ο πρόεδρος της Παναγίτσας κ. Γιάννης Παλαμιώτης, συνάδελφοι του Δημήτρη Γκιζλή και δεκάδες φίλοι.

Φανερά συγκινημένος ο νεαρός επαγγελματίας υγείας ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του νέου φαρμακείου και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί ισάξια, απέναντι σε όλους τους πολίτες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia