Site icon trikalafocus.gr

Λαμπρή βραδιά απονομής πτυχίων στους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων (Εικόνες & βίντεο)

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης και με ιδιαίτερη λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης,  η τελετή Απονομής Πτυχίων, Προαγωγών & Τιμητικών Διακρίσεων στους Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Ερυθρού Σταυρού. 

Η αίθουσα κατακλύστηκε από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων και δεκάδες φίλους που έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή εκδήλωση τμής για να χειροκροτήσουν και να καμαρώσουν τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού.

Στην αξία του Εθελοντισμού και στο σημαντικό έργο του Ε.Ε.Σ. στο πέρασμα του χρόνου, αναφέρθηκαν στο σύντομο χαιρετισμό τους η πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Τρικάλων Ευαγγελία Καλκάνη και ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αντώνιος Αυγερινός.

Ακολούθησαν οι απονομές πτυχίων και προαγωγών από τους επισήμους, ενώ συγκινητική στιγμή στην βραδιά, ήταν η βράβευση της Νικολέτας Μπρουζούκη για την πολυετή προσφορά της στην προεδρία του Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Δημοτική Χορωδία Τρικάλων και την μαέστρο Ελένη Ζιάκα να χαρίζουν ένα ωραίο μουσικό διάλειμμα στην όμορφη εκδήλωση.

Δείτε ”πλούσιο” φωτογραφικό υλικό από την συγκινητική βραδιά:

Exit mobile version