Λαϊκή Συσπείρωση Τρικάλων: Να σταματήσει το ιμπεριαλιστικό έγκλημα εναντίον του λαού της Παλαιστίνης

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, στέκεται στο πλευρό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης που βρίσκεται αντιμέτωπος με την δολοφονική πολιτική και την βαρβαρότητα του κράτους του Ισραήλ. Δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί και αδρανείς μπροστά στο έγκλημα. 

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ, αξιοποιώντας την στήριξη και ανοχή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Κυβερνήσεων -όπως της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια- κλιμακώνει την επιθετικότητά του, τους επικοισμούς, τις εξώσεις Παλαιστινίων, την βία, τους βομβαρδισμούς και τις δολοφονίες ακόμη και μικρών παιδιών, ενώ απειλεί με νέα εισβολή εναντίον της Γάζας και νέο αιματοκύλισμα.

Οι εξελίξεις και η επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ πατάνε στους επικίνδυνους σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς των μονοπωλίων.                              Η αναγνώριση του αμερικανόπνευστου δήθεν «δικαιώματος του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», είναι αποδοχή της παράνομης κατοχής της Παλαιστίνης και της βίας του κατακτητή εναντίον ενός λαού που αγωνίζεται για την ελευθερία του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο,

Καταγγέλλει το συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού και ζητά την παύση κάθε συνεργασίας και στήριξης των Ελληνικών κυβερνήσεων προς το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. 

Ζητά από την Ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην  υλοποίηση της απόφασης της Βουλής του 2015 για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους. 

Να σταματήσει κάθε επιθετική ενέργεια του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Στηρίζει την δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967.

13/5/2021

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρικάλων

1.Καϊκης Γιώργος

  2.Τάσιος Βάιος

                                       3.Γεροκώστας Θανάσης

                                                  4.Κελεπούρης Γιώργος

                                       5.Γκολοβράντζας Δημήτρης

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia