Λώρεν Κασσοπούλου: Σκληρή τοποθέτηση για όσους εμφανίζονται ως ημέτεροι του Ανδρουλάκη

Ιδιαιτέρως αιχμηρή ήταν με σημερινές της δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου, για εκείνα τα τρικαλινά στελέχη που εμφανίζονται να είναι προνομιακοί συνομιλητές του νέου προέδρου της παράταξης τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

« Είμαστε όλοι εδώ, και νομίζω πως η πλειοψηφία των στελεχών μας στηρίζει το νέο πρόεδρο, ώστε να κάνουμε πράξη το μήνυμα που έδωσαν οι τόσοι πολίτες που ήρθαν και ψήφισαν.

Αλίμονο αν ο Νίκος Ανδρουλάκης λειτουργήσει από δω και πέρα με συγγενείς και φίλους. Δεν είναι στις ιδεολογικές πεποιθήσεις του, από όσο τουλάχιστον τον ξέρω.

Ο Γιώργος Οικονόμου είναι μια εξαίρετη προσωπικότητα στο νομό μας. Είχε αποστασιοποιηθεί για κάποιο διάστημα από το χώρο, όταν αποσύρθηκε το 2019 από το ψηφοδέλτιο, επανέκαμψε όμως και αυτό είναι πολύ θετικό για την παράταξη. Αυτά που διαβάζω αυτή την ώρα πιστεύω ότι δεν εκπορεύονται από τον ίδιο, γιατί αν εκπορεύονται από τον ίδιο σίγουρα δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία στο νέο πρόεδρο, ο οποίος επαγγέλλεται μια ανανέωση όχι μόνο ηλικιακή, αλλά και σε πολιτικές συμπεριφορές.

Το να εμφανίζεσαι ως ημέτερος του αρχηγού, να απαξιώνεις όλους τους άλλους υποστηρικτές του προέδρου, και γενικά να εμφανίζεσαι ως κουμανταδόρος του νέου προέδρου στην περιοχή νομίζω ότι είναι μια παλαιοκομματική αντίληψη και δεν έχει σχέσεις με τις πεποιθήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, ούτε σχέση με τις αρχές του ΠΑΣΟΚ. Εκτιμώ ότι δεν εκπορεύονται από τον ίδιο το Γιώργο Οικονόμου, γιατί αυτά προσφέρουν κακή υπηρεσία στο νέο πρόεδρο και προφανώς στο ΠΑΣΟΚ.

Δουλέψαμε συλλογικά το τελευταίο διάστημα, με πολλούς ανθρώπους, και έτσι θα συνεχίσουμε. Όποιος θελήσει να δουλέψει μόνος του, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα έχει πρόβλημα ο ίδιος, δεν θα χει όμως πρόβλημα το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν ούτε να θεωρεί ιδιοκτησία του τον χώρο, ούτε να είναι προνομιακός συνομιλητής του νέου προέδρου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα δουλέψει με όλους, και να τονίσω ότι στους περισσότερους νομούς εκλέχθηκε πρώτος, όχι μόνο στα Τρίκαλα. Για το ΠΑΣΟΚ  της επόμενης μέρας δουλεύουν όλοι, και τους χρειαζόμαστε όλους, δουλεύουμε συλλογικά.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia