ΜέΡΑ 25 Τρικάλων: «Καλούμε όλες και όλους, στη Γενική Απεργία και στην κινητοποίηση στη 1:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου»

Καμία Συγκάλυψη στο Έγκλημα. Οι ζωές μας μετράνε.

Μετά το έγκλημα στα Τέμπη ο λαός έχει ξεσηκωθεί και είναι κάθε μέρα στο δρόμο διεκδικώντας. 

Η άθλια μνημονιακή πολιτική σπασίματος, απαξίωσης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας έδειξε την προηγούμενη 10ετία και στον τελευταίο άνθρωπο στη χώρα τα δολοφονικά αποτελέσματα της και το δείχνει εξακολουθητικά ακόμα και σήμερα, 13 χρόνια μετά.

Η ακόμα αθλιότερη κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε και αυτή πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η συγκάλυψη και η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας.

Εμείς συνεχίζουμε να κινητοποιούμαστε μαζί με τον λαό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για να επιστρέψει στη χώρα η λογοδοσία και να οδηγηθούν στα δικαστήρια όλοι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές σπασίματος-απαξίωσης-ιδιωτικοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και των βασικών αγαθών διαβίωσης.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για να ανήκουν στο λαό οι δημόσιες υποδομές, το ρεύμα, οι μεταφορές, το νερό καθώς και τα δημόσια αγαθά, όπως η παιδεία και η υγεία.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου, καλούμε όλες και όλους, στη Γενική Απεργία και στην κινητοποίηση στη 1:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

ΜέΡΑ 25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia