ΜέΡΑ 25 Τρικάλων: Οι μόνες δεσμεύσεις που τήρησε η κυβέρνηση είναι αυτές που ανέλαβε απέναντι στην ολιγαρχία

Οι μόνες δεσμεύσεις που τήρησε η κυβέρνηση είναι αυτές που ανέλαβε απέναντι στην ολιγαρχία.

Προκηρύχθηκαν επιτέλους οι εκλογές για την 21η Μαΐου και το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα, ώστε από θέση δυναμικής ευθύνης να χαλάσει την μετεκλογική αριθμητική που θα χρησιμοποιήσει μια συγκυβέρνηση, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος θα κατοικοεδρεύει σε αυτή και στο Μαξίμου, για να επιτύχει με αυτήν την αριθμητική το στόχο της, δηλαδή το 5ο αντιλαϊκό μνημόνιο.

Η ανακοίνωση μάλιστα της ημερομηνίας των εκλογών συνοδεύτηκε από τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνησή του τήρησε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, την ώρα που έρχονται καινούργια στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ που καταρρίπτουν το ήδη εύθραυστο αφήγημά του.

Βρισκόμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε αναλήψεις αποταμιεύσεων για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές οικονομικές μας ανάγκες. Με την αισχροκέρδεια στην ενέργεια και τα σούπερ μάρκετ σε τελείως ανεξέλεγκτη τροχιά, τις ρυθμιστικές αρχές σε ρόλο διακοσμητικό και την κυβέρνηση να αναλώνεται σε επικοινωνιακές κινήσεις «καλαθιών», οι πολίτες τις χώρας έχουν αφεθεί στην τύχη τους και η χώρα κυβερνιέται από τον «αυτόματο πιλότο», όπως αποδείχθηκε και από το έγκλημα στα Τέμπη.

Ουσιαστικές πολιτικές λύσεις, όπως η κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού και η μείωση των φόρων θα τις δούμε μόνο όταν απαλλαγούμε από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός τήρησε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις: αυτό που δεν διευκρίνισε είναι πως δεν ήταν οι δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες, αλλά απέναντι στη παρασιτική ολιγαρχία του τόπου.

ΜέΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia