Μέτωπο Λαού – Έδωσαν υπόσχεση για νέους αγώνες.

Το Κίνημα Δεν πληρώνω – Μέτωπο Λαού Τρικάλων, που συμπληρώνει φέτος δέκα (10) χρόνια ζωής και δράσης, έκοψε την πίτα του την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο ΛΗΘΑΙΟ.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και ταυτόχρονα αγωνιστικής ανάτασης και ο κ. Χρήστος Σταμόπουλος, εκ των πρωτεργατών του κινήματος, τόνισε ότι “θα βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε Τρικαλινό και Τρικαλινή, κάθε πολίτη που υποφέρει, ελπίζει και αγωνίζεται για ζωή και ένα καλύτερο μέλλον.

Το Κίνημα μας μετρά 10 πυκνά χρόνια ζωής και αγώνα. Όσα και τα μνημόνια. Και πάντα απέναντί τους, ασταμάτητα! 10 χρόνια αντίστασης και αγώνα ενάντια στην καταστροφή και τον θάνατο. Μήτρα του κινήματος μας υπήρξε ο αγώνας ενάντια στα διόδια, με συμβολή πρωτεργάτη στο πανελλαδικό κίνημα που κορυφώθηκε το 2011 και συνεχίζουμε την αντίσταση και τους αγώνες ενάντια στα χαράτσια, τους άδικους φόρους, τις διακοπές ρεύματος και νερού, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, αγώνες για την κοινωνική αλληλεγγύη και την υπεράσπιση της ζωής, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων των πολιτών – θυμάτων των δολοφονικών πολιτικών όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων, του κατεστημένου και της τρόικας. Στις νέες συνθήκες παραμένουμε στις επάλξεις και ενισχύουμε τη δύναμή μας. Ο Αγώνας συνεχίζεται!”.

Μετά την κοπή πίτας ακολούθησε ζωντανή μουσική με καλό λαϊκό αλλά και πολιτικό τραγούδι.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia