Μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ΓΝΤ από το 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο

Μια πρωτοβουλία με ιδιαίτερο συμβολισμό υλοποίησε σήμερα η σχολική κοινότητα του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον αγώνα των Τρικαλινών γιατρών και υγειονομικών του Νοσοκομείου, που επί δύο, σχεδόν, χρόνια, δίνουν το δικό τους αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας το κορωνοϊού.

Ένα κουτί γεμάτο με… ευχές από χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες μαθητών, ένα κάδρο με ψηφιακή εφαρμογή (μέσω QR code) που περιέχει όλες τις ηλεκτρονικές ευχές μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων της σχολικής μονάδας, αλλά και λίγα γλυκίσματα, ήταν τα… δώρα που προσφέρθηκαν από αντιπροσωπεία του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου στους εκπροσώπους της Ένωσης Ιατρών και του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το κάδρο με τα ψηφιακά μηνύματα παραδόθηκε στον προϊστάμενο του Τμήματος Επειγόντων του ΓΝΤ Διονύση Αλιάγα από τον καθηγητή Πληροφορικής Κωνσταντίνο Καλλιάρα και την καθηγήτρια Γερμανικών Νεκταρία Κορκακάκη.

Οι μαθητές Κασσιανή Πάτα, Γιάννης Παπαρσένης, Αναστασία Γελαδάρη συνοδευόμενοι απο τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αλέξανδρο Ζαούτσο και Κωνσταντίνο Καραμέτο.

Αν και ολιγόλεπτη, λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, όπως και η ανταλλαγή των ευχών, τόσο ενόψει των γιορτών, όσο και για τις αδιάκοπες προσφερόμενες υπηρεσίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να σώσουν συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί από τον ιό Sars covid19.

Εγκάρδιες ευχές για καλές γιορτές μετέφερε στους υγειονομικούς ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Αλέξανδρος Ζαούτσος, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα οτι στη δύσκολη μάχη που δίνουν, δεν είναι μόνοι τους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia