Μήνυμα της αντιδημάρχου Ελένης Στεργίου-Μπότη για τη νέα σχολική χρονιά.

Το πρωί της Τετάρτης σ’ όλα τα διδακτήρια του Δήμου μας, αλλά και όλης της χώρας αναμένεται να ακουστεί το πρώτο κουδούνι που θα σημαδοτήσει την έναρξη του διδακτικού έτους.
Η συγκεκριμένη ημέρα είναι διαφορετική για κάθε παιδί, για κάθε έφηβο, που ξεκινά με όνειρα και προσδοκίες, χτίζοντας το δικό του πεδίο, το δικό του πύργο της γνώσης και της μάθησης. Ξεχωριστή είναι κάθε μέρα και για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που καλούνται να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να διδάξουν στα παιδιά μας.


Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει με υγεία για όλους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Με όνειρα και ελπίδα με πρόοδο και δημιουργία. Το ταξίδι της γνώσης αναμφίβολα κρύβει χαρά και ταυτόχρονα άγχος, ειδικά για όσους μαθητές προετοιμάζονται για τον εξεταστικό μαραθώνιο των πανελλήνιων εξετάσεων του 2020. Με όπλα τους την υπομονή και την προσήλωση στο στόχο και με σύμμαχο τα παραδείγματα των πολλών επιτυχιών των συμμαθητών τους από τα ΓΕΛ της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας και του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας την φετινή χρονιά, τους προτρέπω να αγωνιστούν ακούραστα και να μας κάνουν υπερήφανους, τους κατοίκους όλου του Δήμου και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Οι βάσεις που λαμβάνουν από τους εκπαιδευτικούς μας είναι άριστες και με την υποστήριξη και τις ευχές όλων μας, όλοι οι μαθητές θα πορευτούν στη νέα σχολική χρονιά.
Από την πλευρά μας, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Δήμος Φαρκαδόνας κι ως Αντιδημαρχία Παιδείας, τόσο ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου, όσο κι εγώ προσωπικά ίδια, θα βρισκόμαστε πάντα σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη, δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων μας.
Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Ελένη Στεργίου – Μπότη

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Υγείας, Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia